Bio kárpit-matrac tisztítás

   Házhoz megy a profi BIO KÁRPITTISZTÍTÁS!

                                    minden évszakban

száraz granulátum vagy vizes technologiával

  Otthonából Eltüntetjük a nem kívánt foltokat,

szüntetjük a kellemetlen szagokat    

                biotisztítószerrel.

Most  akciós áron varázsoljuk újjá kedvenc bútorait, szőnyegeit, padlószőnyegét, ülőgarnitúráját,matracát!

bioNagyon sok esetben találkozunk a környezet védelmével, kemikáliákkal összefüggésbe hozható allergiákkal ezért bevezettük a Bio kárpittisztítás szolgáltatásunkat is. Ha ön szeretné megvédeni környezetét a vegyszerektől, esetleg allergiás az egyes vegyszerekre vagy nem kedveli a szagukat akkor önnek ajánljuk ezen szolgáltatásunkat.

Szolgáltatásunkkal a környezetét nem csak tisztábbá és szebbé tesszük, hanem alkalmazott vegyszermentes biotisztító szolgáltatásunkkal a már allergiában szenvedők mindennapjait tünetmentessé változtatjuk, megelőzzük az újabb megbetegedések kialakulását.

A legfrissebb kimutatások szerint már közel minden negyedik ember szenved valamilyen allergiás tünettől, ezért törekszünk a tisztaságra és vegyszerek alkalmazása nélkül. Vegyszermentes helyszíni kárpittisztítás és matractisztítás magánszemélyek részére kimagasló minőségben.

Célunk, hogy biotisztításunkkal a magánlakásokban, a szállás- és munkahelyeken alternatívát kínáljunk az egészségesebb életkörülményekhez, lehetőséget nyújtsunk a baktériummentes környezet megteremtéséhez, könnyebbé tegyük a munkavégzést és teljessé a nyugodt pihenést felnőttnek, gyermeknek egyaránt.

bjuguitvcewca

Ha Ön a Bio kárpittisztitás  szolgáltatásunkat kéri csak minőségi 98%-ban lebomló biotisztítószereket használunk a kárpittisztítás ,kanapé, ágy, matrac tisztítás során, amelyek természetes alapanyagokból készülnek így a lehető legkevésbé szennyezi környezetünket.

Amennyiben Bio kárpittisztítást szeretne kérni mindenképp jelezze kollégánk felé.

Kiváló technológiánk és professzionális gépeink együttesen lehetővé teszik a tisztított felületek, anyagok gyors száradását, így pár órán belül minden újra igénybe vehető, nem kell akár napokat várni száradásra.

MIÉRT VÁLASSZA A BIOTAKARÍTÁST?

Tisztításunk során a  felszínen látható szennyeződések eltüntetése közben a mélyből megjelenő piszkot és egyebet (állati szőr, stb.) is kitakarítjuk, ezáltal az anyagból teljesen eltűnik a por, piszok, atka, baktérium és egyéb, az emberi életet zavaró, szemmel nem is látható szennyeződés, allergén anyag, és ennek köszönhetően nem jelennek meg később sem újra a pl. porosodás következtében a régi piszoktól származó foltok.

A biotakarítási technológiánk alkalmazása után a megtisztított felületek teljes száradási ideje vastagságtól és anyagfajtától függően kb. 1/3-a az általánosan megszokottnak, mert – bár hagyományosnak mondható nedves tisztítási eljárást alkalmazunk és látszólag hasonló mennyiségű vizet viszünk a felületbe – professzionális, nagy teljesítményű berendezésünk a nedvesség nagy részét el is távolítja az anyagból.

Biotakarítás megoldásunk a normál technológiákhoz hasonlítva teljes mélységében áttisztítja az adott felületet, úgynevezett „mélytisztítást” végzünk… ugyanakkor nem használunk szappan, klórtartalmú, látszólag hatékony, közismert, de allergén tisztítószereket, vegyszereket!

GreenGlobeA bio kárpittisztítás előnyei

Gyors száradási idő

Sokkal gyorsabban szárad, mint egy hagyományos tisztítás után. A tisztított felületeknek (matrac,ágy,kanapé,fotel)ideális körülmények között 6-8 óra elegendő a teljes száradáshoz. Így pár órán belül minden újra igénybe vehető.

Kényelmes

Elég egy telefonhívás. Önnek ki sem kell mozdulnia otthonából, mi házhoz visszük a technológiánkat.

Gyors és rugalmas

Munkánkat rövid vállalási határidővel, precízen, megrendelőink legnagyobb elégedettsége mellett végezzük el. Igyekszünk rövid időn belül minden megrendelést teljesíteni. Sürgős esetekben hétvégén is elvégezzük a munkát. Ünnepnapokon is elérhetőek vagyunk . Igazodunk az Ön időbeosztásához, munkaidejéhez, így késő délután is kezdünk munkát.

Gazdaságos

Nincs szállítási költsége. Önnek nem kell elvinnie tisztítandó tárgyait a tisztítóba, majd onnan ismét hazavinni.

100 %-os garancia

Mindig arra törekszünk, hogy Ön elégedett legyen! Kizárólag az adott tisztításhoz alkalmas kipróbált, legjobb minőségű és legjobb eredményt nyújtó még is biztonságos szereket használjuk. Tapasztalatainkkal a legtöbbet „hozzuk ki” szőnyegéből, kárpitjából vegyszermentesen.

Budapesten és Pest megyén kívül is vállaljuk az igényelt tisztítási munkát.

Amennyiben bármilyen ok miatt folt kerül a kárpitra, ne próbálja meg semmilyen szerrel annak eltávolítását vagy a szag megszüntetését, mert visszafordíthatatlan foltot vagy anyagkárosodást okozhat.A javaslatunk, hogy tiszta nedves szivaccsal távolítson el annyi foltot, „szagot” amennyit a kárpit eláztatása nélkül lehet, a

többit bízza ránk!

  Lépjen velünk kapcsolatba!
Áraink a „földön járnak.

Tekintse meg akciós árlistánkat!

Kérjen árajánlatot most!
06 20 437-0034
 

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés