ÓZONGENERÁTOR BÉRLÉS

FERTŐTLENÍTSE LAKÁSÁT AKÁR 1 ÓRÁN BELÜL

Az ózongenerátor bérlés ideális azoknak, akik kevesebb idővel, gyorsan akarják az otthonukat ez ózonos fertőtlenítés, szagmentesítés alá vetni.

Egészségmegőrzés az ózon erejével!

Használjon ózongenerátort, hogy környezete tiszta és higiénikus legyen! TISZTA LEVEGŐ, HIGIÉNIKUS KÖRNYEZET PÁR ÓRÁN BELÜL.
Ózongenerátoraink a jövő technológiájával biztosítják a gombák, atkák és allergének teljes körű elpusztítását klór és más adalékanyag felhasználása nélkül!Az ózon erős oxidáló tulajdonságának köszönhetően vegyszerek nélkül szünteti meg a penészt, a kórokozó baktériumok, vírusok megtelepedését, a dohos és egyéb kellemetlen szagokat, a dohányfüst szagát.és terjedését minden zárt térben.

FELKELTETTÜK AZ ÉRDEKLŐDÉSEDET?

Vedd fel velünk a kapcsolatot, mond el milyen gépre van szükséged. Igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldást szolgáltatni a felmerült feladatra.Tekintse meg kínálatunkat, hogy a legmegfelelőbb készüléket szállíthassuk Önnek.

Ózon generátor bérlés,kölcsönzés

Szolgáltatásunkat Hétfőtől Pentekig 8:00-18:00 óráig tudja igénybe venni.

Az árlistában található árak hétvégén, éjszaka is érvényesek, azokra semmilyen esetben sem számítunk felárat!

Kölcsönözhető Ozongenerator gépek

 • lakásban, irodában, autóban, pincében, zárt terekben kárpitok, függönyök, ruhák fertőtlenítése, szagmentesítése max. 200m²alapterületig.A légtisztítógép által előállított ózon kémiailag nagyon aktív instabil gáz, az egyik legerősebb sterilizáló a világon.

Az ózon erősen antibakteriális hatású, vírus és csíraölő, szagtalanító, megfelelő koncentrációban alkalmazva hatásosan megöl minden egészségre ártalmas organizmust, higiénikus környezetet teremt. Az ózonfertőtlenítés technológia nem tartalmaz vegyszeres kezelést, az ózon mint reagens molekula rövid időn belül lebomlik, így kíméletes és környezetbarát módon segít a fertőtlenítésben. 

A technológia használata egy kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezetet eredményez.Segítségével megszüntethető a dohányfüst és minden egyéb kellemetlen, irritáló szag. Fertőtleníthető a helyiség/jármű levegője és a klímaberendezés is.

Az ózongenerátor által termelt gáz a zárt térben szétterül, betölti- kitölti azt. Minden felületen azonnal reakcióba lép a mikroorganizmusokkal, ezért alkalmas dohos vagy kiégett helyiségek, penészes falak (fürdőszoba, lakószoba) kezelésére, valamint megfelelő koncentrációban a környezetünkben élő rovarok, atkák (pl. háziporatka) kiírtására is.

Fontos tudni,…hogy az eljárás nem helyettesíti a takarítogeppel történő mechanikus takarítást; nem tünteti el a szennyeződéseket, foltokat!Az ózongenerátor használatakor gondoskodni kell a helyiség szellőzésének lezárásáról. A növényeket és az állatokat el kell távolítani, az oxidációra érzékeny fémeket (pl. ezüst) csomagolással kell védeni.

A légtisztítás alatt a helyiségben/járműben senki sem tartózkodhat!

Az ózongenerátor időzítővel van ellátva. A kívánt idő intervallum lejárta után a gép kikapcsol, az ózontermelés leáll.Az helységben/járműben lévő instabil ózon adott idő alatt magától visszaalakul oxigénné. Ezt követően lehet a helyiséget/járművet újra használatba venni. Ez a légtisztítási eljárás rendkívül környezetbarát, hiszen alkalmazása során semmiféle káros melléktermék nem keletkezik.

 • Letéti díj: Kivételes esetekben MHP-6 : 20.000Ft;

* Foglaljon nyugodtan: lemondás esetén nincs fizetési kötelezettség! Kérjük, meghiúsulás esetén az előjegyzést legkésőbb 24 órán belül lemondani szíveskedjenek.

 • Szállítási költség kerül felszámításra ha -a szállítást előző nap 14:00 óráig nem mondta le,-a szállító jármű a megrendelésnek megfelelően elindult az eszközért és útközben történik a lemondás, -a Bérlő nem teszi lehetővé az eszköz átadását/visszaszállítását (pl. Bérbeadó számára az építési területre történő bejutást akadályozza, vagy nincs előkészítve a terület a lerakodásház, telepítéshez, vagy nincs jelen a megrendelő részéről senki stb.) vagy,-a Bérlő hibájából nem megfelelő eszköz kerül kiszállításra. A meghiúsult ki-és beszállítás költsége a Bérlőt terheli, továbbá a meghiúsult visszaszállítás esetén az eszköz bérleti díj fizetése továbbra is fennáll.

Telefonon és e-mailben tudjuk fogadni a megrendeléseket.

 • Telefonon történő kapcsolatfelvétel esetén szívesen segítünk azzal, hogy visszahívjuk Önt. Vagy ha úgy tetszik, elegendő csak megcsörgetnie minket, és pár percen belül keresni fogjuk.
 • E-mailben történő megrendelés esetén a kézhezvétel után visszaigazoljuk a rendelés sikerességét, vagy felvesszük a kapcsolatot Önnel, ha a rendelés további egyeztetést igényel. Kérjük e-mail küldés során mindenképpen írja meg nekünk a telefonszámát.
 • Megkeresését követően kiválasztjuk a tisztítás hoz/takarításhoz használandó gépet, a kiszállítás és az elszállítás időpontját, valamint tisztázzuk a kölcsönzés anyagi részét.
 • A kért szállítási időpontok betartását kiemelten kezeljuk,telefonos értesítés a kiszállítás megelőzően 30 percel, és minden igyekezetünkkel azon vagyunk, hogy lehetőség szerint pontosan érkezzünk Önökhöz.
 • Amennyiben ez valamilyen előre nem látható okból meghiúsulna, úgy minden esetben telefonon jelezzük azt ügyfeleinknek.
 • A helyszínre érkezést követően a készüléket a takarítandó felületig szállítjuk. (Vagyis nem csak a címig megyünk, hanem a kért épületbe, emeletre, stb., visszük a masinát.)
 • Bérlő köteles az általa előzetesen megadott helyen és időpontban biztosítani az eszköz átvételét.
 • Egy tapasztalt kollégánk szóban bemutatja az adott készüléket, a vegyszerek és a tartozékok használatát. Majd a gép beüzemelését követően a tisztítani kívánt felületen a gyakorlati bemutató is megtörténik. 
 • Indokolt esetben pld. műszaki hiba esetén cseregépet biztosítunk. Kiszállítással rendelt gép esetében a kiszállási díjat minden esetben így pld. műszaki hiba esetén is ki kell fizetni!=Indokolatlan (pl. nem megfelelő használatból eredő üzemképtelenség esetén) újbóli kiszállás költségei a bérbe vevőt terhelik. Ez a kiszállítási díjon felül fizetendő!
 • Amennyiben minden rendben van, kitöltjük a bérleti szerződést.
 • Innentől következhet a ozonos tisztitas…
 • A készülék elszállítása történhet a bérleti időtartam lejártakor, vagy amennyiben azt előre egyeztettük, egy Önnek tetsző korábbi időpontban. Nem ragaszkodunk hozzá, hogy a kölcsönzés során kitöltsék a teljes időtartamot.  A lehetőségeinkhez mérve igyekszünk tolerálni minden felmerülő egyedi igényt.
 • A fentiekkel kapcsolatban a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy időben értesítsenek minket, ha az eredetileg megbeszélt időponton változtatni szeretnének.(Amennyiben a készüléket esetlegesen előbb szállítjuk el Öntől, az nem változtat a fizetendő végösszegen, mivel a logisztikai költsége ugyanannyi, valamint az adott időtartamra nem kalkulálhatunk rá másik bérbeadást.)
 • A kölcsönzési díjat, valamint a felhasznált tartozékok, árát a kiszallitaskor készpénzben fizeti felénk.

Hétvégi díjszabásnál a gépek pénteken 14 óráig kerülnek kiadásra, amelyeket a következő hétfő délelőtt 8óráig kell átadni.

Elszállítas délelott 12 óráig történik.

 • Késés esetén pótdíjat számítunk fel. teljes napi bérleti díj. kerül elszámolásra.
 • Bérbeadó előzetes felszólítást követően jogosult az eszközt elszállítani Bérlő telephelyéről vagy a munkavégzés helyszínéről, amennyibe Bérlőnek lejárt fizetési határidejű számlája van. Mindez nem minősül birtokháborításnak.
 • Bérlési szándékát kérjük jelezze előre, mert az igényeket csak a rendelkezésre álló szabad géppark figyelembevételével tudjuk teljesíteni!

Információ, árajánlat és időpontegyeztetés
Hívjon most!

06 20 437 0034

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés