Ózonos tisztítás

Ózonos szagtalanítás

Immár van lehetőség speciális, szagmentesítő eljárásunkat is igénybe venni.

TELJES KÖRŰ ÚJ-GENERÁCIÓS KÖLTSÉGHATÉKONY
ÓZONOS TISZTÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSOK
A TÖKÉLETES FERTŐTLENÍTÉSÉRT.
SZOLGÁLTATÁSOK
SZŐNYEG, MATRAC, BÚTOR ÉS AUTÓKÁRPIT TISZTÍTÁS!
 Kárpit tisztítás új korszaka

A szőnyeg és a különféle kárpitok a használat során nemcsak piszkolódnak, hanem kellemetlen szagúakká is válnak. Ez egy teljesen természetes folyamat, hiszen ezek a dolgok folyamatos használatban vannak. Ahhoz, hogy életkörülményeink kellemesek legyenek, nem szükséges új bútort vásárolnunk, elég csak kitisztíttatni a régit.

rossz_szag_lakas_ozon

A kellemetlen szagok mint például a cigaretta füst valamint a mindennapos használat során kialakult állott szag, még megfelelő szellőztetés mellett is bent ragadhat a légterében, ez pedig huzamosabb idő után beleivódik a kárpitba.Ha kárpitja,matraca, szőnyegei erős szagot árasztanak, legyen az doh, penész, vizelet, kisállat, vagy bármilyen más eredetű szag, akkor érdemes kérnie plusz szolgáltatásunkat.!

Ide hatékony kárpit tisztítás kell!

Van megoldás ezekre a problémákra is! Aggodalomra semmi ok, az ózonos tisztítás segítségével egyszer és mindenkorra kiűzhető a kárpitba ivódott kellemetlen szagok egész sora.

Az eljárás lényege, hogy nem csak a szagot szünteti meg, hanem teljes mértékben fertőtlenít is és mindezt vegyszermentesen végzi el. Nem csak környezetbarát, hanem kíméli az anyagot is, hiszen nem kezeljük vegyszerrel.

Ózongenerátoros tisztítás segítségével, a megtapadt baktériumok, vírusok atkák, pollen könnyen eltávolíthatók, és a folyamat után a megfelelő szellőztetést követően, kellemes friss illatú, kórokozó mentes kárpit felületet kapunk.

A tisztításhoz használt eszköz használható, a lakásban ugyanúgy megfelelő berendezés lehet a fertőtlenítéshez. Bútorokba, párnákba, függönyökbe, ülőgarnitúrákba az évek során beleivódott kórokozók, eltávolíthatók, a cigarettafüst által okozott kellemetlen nikotinos füst szag pedig teljesen megszüntethető, így biztosítva tiszta, és egészséges lakást.

Ózonos kezelésről fontos tudni!

  • a klórnál 3000-szer jobb hatékonysággal fertőtlenít
  • a kezelés nem tesz kárt a bútorokban, textíliákban, bőr ülőgarnitúrában, festményekben sem.
  • az ózonos kezelés nem helyettesíti a kárpittisztítást, foltmentesítést
  • a tökéletes megoldás a két technológia együttes alkalmazásával érhető el
  • a megrendelő feladata a helységből eltávolítani a növényeket, állatokat
PENÉSZMENTESÍTÉS, SZAGTALANÍTÁS ÉS FERTŐTLENÍTÉS AZ ÓZON EREJÉVEL

Környezetbarát, 100% vegyszermentes és biztonságos fertőtlenítő, szagtalanító és légtisztító eljárás, amely  ózongenerátorral előállított koncentrált ózon erős antibakteriális, csíraölő és szagtalanító hatását alkalmazza. Az ózon kezelési eljárás végén az előállított ózon tiszta oxigénné alakul, az eredmény egy penésztől, penészspórától, kórokozóktól és kellemetlen szagoktól mentes higiénikus, friss illatú környezet

Hatékony megoldás a penészedés ellen! Próbálja ki az ózontechnológiát!

Fertőtlenítés ózonnal

Bármilyen kellemetlen szag megszüntetésére a leghatásosabb módszer az ózonnal történő fertőtlenítés!

  • Fertőtlenítés ózonnal, baktérium, vírus, gomba ellen.

Az ózon jóval erősebb fertőtlenítő hatású, mint a klór. A hagyományos vegyszerekkel szemben az ózon ellen a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kialakítani.
Teljesen környezetbarát eljárás, a vegyszer nélküli fertőtlenítés a nagy teljesítményű ipari ózongenerátor segítségével történik.

  • Babaszoba fertőtlenítés újszülött érkezése előtt. Gyermek szoba fertőtlenítés.

klu-safari-zsiraf-babaszoba-gyerekszoba-butorcsalad_all-baby

Az ózonos fertőtlenítés kitűnő eszköz arra, amivel az újszülött gyermek szobája fertőtleníthető. Miért? Azért, mert ez az eljárás abszolút vegyszermentes, és alaposan átjárja a gyermek fogadására előkészített helyiséget, berendezési tárgyakat. A kis szoba lakója egy teljesen steril környezetbe érkezhet haza, ami nagyon fontos az újszülöttek esetén, hiszen az ő immunrendszerük még nincs kifejlődve a kórokozók ellen. Az új lakásba költözés előtt is érdemes a festést követően elvégezni az ózonos fertőtlenítést. Az ózonos eljárást követően egy tiszta és fertőtlenített lakásba, házba költözhet boldog tulajdonosa. A kellemetlen szagok is megszűnnek az eljárás során. Az ózonos fertőtlenítés különösen ajánlott járványos időszakokban kisgyermekes lakásokban. Megelőzhetőek a betegségek vagy megakadályozható a továbbterjedése a család többi tagjára. A technológia egy ózonos fertőtlenítés, egy abszolút vegyszermentes, környezetbarát és természetes folyamaton alapuló fertőtlenítő eljárás, amellyel a kezelt környezet steril, kórokozóktól mentes , így a baba számára abszolút biztonságos lesz.

Költözés előtti ózonos fertőtlenítés és szagtalanítás

-NZktkqTURBXy84OWQ2YTEzYzY5OTA3ZTY3M2Y3NGNmMDU1ZWVlNjkxMi5qcGVnkpUDAMzIzRaAzQyokwXNAxTNAbwÚj otthonba költözés után előfordulhat, hogy számunkra kellemetlen, idegen szagokat érzünk még a többszöri takarítás után is. Ennek több oka is lehet, hogy például az előző lakó dohányzott, házi állatot tartott vagy csak egyszerűen a más “mikrokörnyezet” okozza.Ezeket a szagokat általában a tisztasági festés sem szünteti meg, mert már teljesen “beitta” magát a falakba, padlóba és a épület minden részébe.

  • Lakásfelújítás előtt is érdemes elvégezni a helyiség teljes ózonos kezelését, hogy az új festés, tapéta, parketta már a fertőtlenített és az penészmentesített felületre kerüljön. Ezáltal nem csak szép de higiénikus is lesz az új környezet! 

Miért ajánljuk a költözés előtti ózonos fertőtlenítést

Ha új otthonba költözik, az ózonos fertőtlenítéssel és szagtalanítással végleg eltüntetheti az előző lakó nyomait. Az ózon lebont minden mikroorganizmust amit az előző lakó nem vitt magával. Az ózonos fertőtlenítéssel megelőzhetők a nem kívánt fertőzések is.

Vizeletfoltok eltávolítása szőnyegekből, kárpitból

Azokkal, akik kisállatot tartanak a házban vagy a lakásban sokszor megesik, hogy az állat vizeletfoltot hagy a szőnyegen vagy a kárpiton. A vizeletfolt eltávolítása nem kizárólag esztétikai szempontból nagyon fontos, hanem egészségügyi szempontból is. A vizeletet azonban nem lehet egy egyszerű vizes ronggyal eltávolítani, szükséges valamilyen speciális technológia és speciális vegyszer.

Fertőtlenítés. Speciális eljárással a fertőtlenítést igénylő matracok,szőnyegek, szövetek szennyeződései ellen

A különleges technológiának köszönhetően még a legnehezebben tisztítható felületek is tökéletesen tiszták lehetnek és Ön biztos lehet abban, hogy a vegyszer, amit használunk nem jut be a szervezetbe.

Lakásunk, munkahelyünk berendezési tárgyainak (elsősorban bútorok, szőnyegek, ágynemű, ruhák, függönyök, ülőgarnitúrák), a járművek kárpitjainak (ülés, tetőkárpit, lábszőnyeg) rendszeres törődésre van szükségük, ugyanis a kárpitok, szövetek és egyéb textíliák a mindennapos használatból fakadóan, struktúrájuk miatt magukba zárják a szennyeződéseket, pollent, atkákat, vírusokat és egyéb kórokozókat, baktériumokat, gombákat. Ez a kellemetlen szagok mellett egészségkárosító hatású is lehet, hiszen allergiát, továbbá légúti megbetegedéseket okozhat, amit rendszeres szellőztetéssel nem lehet orvosolni, ezért ajánlott rendszeresen tisztítani, karbantartani a minket körülvevő tárgyakat.

További veszélyt jelent, hogy orrunk gyorsan alkalmazkodik a kellemetlen szagokhoz – állott szag, dohos levegő, penész, cigaretta szag – ezért már rövid idő eltelte után képtelenek vagyunk felismerni a szennyezett levegőt. Mindezek a problémák megoldhatók kárpittisztítással. A hagyományos, vegyszeres eljárással ellentétben az ózonos tisztítás rövid időn belül kifejti hatását, penész ellen is hatásos és kiemelkedő teljesítménnyel távolítja el a szagokat okozó baktériumokat, illetve szennyeződéseket. A kezelést követően tiszta, jó illatú környezetben érezhetjük magunkat, az ózongenerátoros kárpittisztító gép további előnye, hogy környezetbarát és működéséhez csak elektromos áram szükséges. Segítségével elvégezhető többek között a légtisztítás, fertőtlenítés, sterilizálás, penészmentesítés illetve szagtalanítás is.

KÁRPIT TISZTÍTÁS SZOLGÁLTATÁSUNKKAL,  ÓZONKÉSZÜLÉKEINKKEL VÉGLEGESEN ÉS GYORSAN MEGSZÜNTETHETI EZEKET A PROBLÉMÁKAT!

Kérje ajánlatunkat!

Kérdése van? Hívjon minket bizalommal

06 20 437-0034

Vagy írjon emailt, rövid időn belül megválaszoljuk kérdését!

24 órán belül garantáltan választ kap, mind az árakat, mind a munka elvégzésének időpontját illetően. Minél több információt oszt meg velünk a tisztítandó kárpitról, annál pontosabban tudjuk meghatározni az árat és tisztításhoz szükséges időtartamot.
 Ózonkezelés Áraink
dia_uj1ver2Lakás fertőtlenítése és szagtalanítás Helyiség Mérete : Az ár a helyiség alapterületére van megadva!  
0-30nm-ig   

 
12900Ft
31-60 nm-ig 21900Ft
61-80 nm-ig 26900Ft
81-100 nm-ig 31900Ft
101-150 nm-ig 39900Ft
150-200 nm-ig 44900Ft
indexéáéáléoGépjárművek Ózonos tisztítás Ózonkezelés a jármű szennyezettségének megfelelően történik!Kezelések időtartama gépjárművek esetében minimum 15 maximum 30 perc.    
Személygépkocsi  7990Ft
Kisteherautó, dobozos,  (3,5 t-ig) 8990Ft
Teherautó (raktér – 3,5 t -tól ) 12990Ft
Buszok, lakókocsik 14990Ft

A kezelés időtartama függ a helyiség méretétől ill. a szennyezettségi állapottól is.

Az ózonos autóklíma tisztítás folyamata:

Az autó utasterében egy nagy teljesítményű mobil ózongenerátort helyezünk el. Az autó szellőző rendszerét belső keringtetésre kapcsoljuk majd a ventilációt közepes teljesítményre állítjuk. A belső levegőkeringtetéssel azt érjük el, hogy nem a külső levegőt, hanem az autó utasterében lévő, nagy koncentrációjú ózonnal telített levegőt keringteti körbe, így az ózon az egész szellőzőrendszert átjárja és elpusztítsa a megtelepedett baktériumokat, gombákat és polleneket. A kezelés időtartama 30 perc, az idő lejárta után az utasteret 5 percig szellőztetjük, hogy az ózonkoncentráció az egészségügyi határérték alá csökkenjen. Mivel az utastérben is nagy koncentrációban van jelen az ózon ezért az eljárással nem csak az autó szellőzőrendszerét hanem az egész utasteret fertőtlenítjük és szagtalanítjuk!

A parkoló övezetekben a szolgáltatás időtartamára vonatkozó parkolási díjat felszámítjuk.

Szolgáltatásunk rendszeres igénybe vétele esetén a megadott árakból kedvezményt adunk.

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés