Takaritógép bérlés

Takarítógép, szőnyegtisztítógép kölcsönzés, kárpittisztító gép, ipari porszívó bérlés…

Szolgáltatásainkon kívül gépkölcsönzéssel is állunk szolgálatára.

SZŐNYEGTISZTÍTÁS, KÁRPITTISZTÍTÁS, ÁGYBETÉT TISZTÍTÁS, AUTÓKÁRPIT TISZTÍTÁS EGY TAKARÍTÓGÉPPEL!
1312_su-dung-may-giat-tham-phun-hut-2 00001_70671_c_440x267_normal matrac

Takarítógép kölcsönzése háztartási, irodai, ipari, céges takarításhoz alacsony árfekvés, kedvező házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületében,Pest megyében.A takarítógépeink tökéletesen alkalmas textilfelületek mély tisztításához, fertőtlenítéséhez, akár szőnyegekhez, bútorszövetekhez, ülőgarnitúrákhoz, ágybetétekhez.

Képzelje el, hogy bútoraira ismét öröm ránézni, mert tiszták, a foltok eltűntek, érintésük puha, illatuk kellemes.

Jól hangzik, ugye?

Nincs szükség másra, csak egy professzionális kárpittisztító gépre, egy kis időre a tisztításhoz, és újból öröm lesz a kanapéra ülni, vagy este bebújni a tiszta, fertőtlenített, atkamentes ágyba.

…és a legjobb az egészben, az hogy a gépet előre egyeztetett időpontra házhoz visszük, majd a munka végeztével érte is megyünk, így Önnek nem kell időt töltenie utazással, a városi dugóban ücsörgéssel és még az üzemanyag sem fogy.

Miért hasznos a szőnyegtisztítógép kölcsönözni?
 • Mert nem csak csupán tisztít hanem fertőtlenít is
 • Csökkenti az allergiás megbetegedéseket
 • Jó illatot varázsol a lakásban
 • Kisgyermekes családoknak mindenképp ajánlott fertőtlenítés céljából is
 • Ha házi állat van a lakásban javasolt fertőtlenítés céljából is
 • A vizes porszívót használhatja a szőnyegtisztítás mellett autókárpit tisztításra, matrac tisztításra, bútor kárpittisztításra is.
 • Ha szőnyegtisztító gépet kölcsönöz, nem kell megvásárolnia a drága kárpittisztító gépet, elég csak a takarítás idejére kibérelnie.

Szőnyegtisztításra, kárpittisztításra ipari szőnyeg és kárpittisztító gépeinket ajánljuk.

Több márkából és termékből választhatja ki az elvégzendő feladathoz legmegfelelőbb eszközt.

Kölcsönözhető takarító és szőnyegtisztító gépek

Kärcher Puzzi 10/1 puzzi-10_1-555 Ez a kárpittisztító készülék kárpittisztításhoz (ülőgarnitúra, autókárpit, ágymatrac,) vagy szőnyegfelületeken folteltávolításra alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható. Különösen kárpitok és gépjárművek belső terének tisztításakor mutatja meg a Puzzi 10/1 kárpittisztító készülék erősségeit. Pillanatok alatt tisztaságot teremt! 
Kärcher Puzzi 10/2 puzzi-10_2-555 Kärcher Puzzi 10/2 szőnyegtisztító egy nagy teljesítményű permet extrakciós gép, nagyobb felületekre ajánljuk. Ez a készülék szőnyegfelületek tisztítására, folteltávolítására és állagmegőrzésére alkalmas. Tisztítás után csekély nedvesség marad vissza, ezáltal a felület rövid időn belül újra járható. 
Kärcher Puzzi 100 puzzi-100-555   A Kärcher Puzzi 100 Super professzionális szőnyeg- és kárpittisztítógép a Kärcher bevált klasszikus szőnyeg és kárpittisztító családjából egy megbízható, könnyen kezelhető gép. Erőteljes szívóturbinájának köszönhetően a tisztítás után rendkívül minimális nedvességet hagy maga után. 
Kärcher Puzzi 200 51555787.karcher-puzzi-200 Közepes felületek tisztításához, akár háztartásokban, akár kereskedelemben való használatra. 
Kärcher Pro Puzzi 400res_d204c0e15f73a7f8950e82d0bdc20d76_full A Puzzi 400 egy hatékony kárpittisztító, mely ideális bármely textilfelület mélytisztítására – kanapéktól az autósülésekig. Komplett megoldásokat kínál számos tisztítási feladat megoldásához. A gép kifogástalanul használható kárpit tisztításra vagy folteltávolításra. Minthogy elenyészően csekély a visszamaradt nedvesség mennyisége tisztítás után szinte azonnal igénybe lehet venni a kárpitozott bútorokat. Ennek köszönhetően alkalmazási területe meglehetősen széles. Kiválóan teljesít kárpit, autótakarítás, ülőgarnitúra vagy ágybetétek takarítása, folt eltávolítása közben. 
TMB Extract P 25  p25-1 Univerzális takarítógép nagy szívóteljesítménnyel (tripla turbinás motor) robosztus ház, erős strapabíró pumpával, széleskörű felhasználási lehetőséggel. Kárpit adaptere révén használható kárpit tisztításhoz az átlátszó üveg fejen keresztül pontosan látni, hogy mennyire koszos a tisztítandó felület, szőnyeg tisztító fejjel remekül használható szőnyegek extrakciós tisztítására mely során nagy erővel átmossuk a szőnyeget. A nagy szívóteljesítménynek köszönhetően minimális a visszamaradó nedvesség. Ezen kívül a szőnyegtisztító fejjel parkettát és járólapokat is át lehet mosni kialakításának köszönhetően. A számos kiegészítőnek köszönhetően (a kárpit és a szőnyegtisztító adapteren felül hagyományos porszívófejet is adunk 3 különböző betéttel) így száraz és nedves pórszívóként is használható takarítógépünk, ami azt jelenti, hogy víz felszíváshoz, hagyományos porszívózáshoz is használható takarítógépünk. Ezen felül hagyományos porszívó tartozékokat is adunk mint résszívó, illetve különböző kárpit porszívófejek. 
Comat Carpet 023_rt8-carpet-intera-rgb  A CARPET ipari takarítógép ideális gép a szőnyegek és kárpitok hatékony tisztítására, habosító és a magas hatékonyságú vákuum rendszerrel. Kompakt és sűrű hab, a kefén vagy az ecseten keresztül jut a felületre, amely egyidejűleg mechanikai és kémiai hatással tisztít, növelve így a tisztítási hatékonyságot anélkül, hogy eláztatná a szőnyeget. A szívófej a szőnyegben maradt minimális nedvességet szinte teljesen felszívja, így a szőnyeg/kárpit a tisztítást követően szinte teljesen száraz lesz. 
Hőlégfúvó

 

119421487318192

 3kW  elektromos 220v hőlégfúvó Kölcsönzés Elősegíti a gyorsabb száradást

Érje el professzionális gépeinkkel a legnagyobb tisztaságot!

Gépeink legnagyobb tisztaságot legjobb minőségű tisztítószerekkel garantálják melyeket rendkívül kedvező áron tudunk biztosítani.

Kérésre intenzív szőnyegtisztítószert is tudunk adni így megkímélve Önt a megfelelő vegyszer felkutatásának fáradalmaitól, tisztító szerünk biológiailag aktív, foszfátmentes szer. Kiváló tisztító hatású, mélyen tisztít. Habzásmentes. Mélyen a szövetszálak közé hatol. Magas szintű higéniai követelménynek megfelel. A szőnyegtisztító szer több mint 90%  biológiailag lebomlik!

 • A  professzionális kárpittisztító gépeik használatuk egyszerű,  néhány lépésben bemutatjuk:
 1. Első lépésben a kárpittisztító gép mosószeres tartályába öntsön tiszta, meleg vizet
 2. Tegye bele a tisztítószert a tartályba, és várja meg, amíg az teljesen feloldódik (ez maximum néhány percet vesz igénybe)
 3. A takarítógép használata előtt a kárpitos bútorokat alaposan porszívózza át a hatékonyabb tisztítás érdekében
 4. Dugja be és kapcsolja be a gépet, majd végezze el a felületek tisztítását
 5. Amikor a mosószeres tartály kiürül (vagy a munka végeztével), ürítse ki a szennyvíztartályt.
Takarítógép kölcsönzés árak
terkep-bp

 

 

Kiszállítás

Budapesten, Pest megye:

Ingyenes

 Visszaszállítás Budapesten, Pest megye:

Ingyenes 

Gyors
 napi

Bérlési időtartam

7-21 óráig

gépeinket minden esetben házhozszállítással, kaució nélkül adjuk bérbe.

Normál
24h

Bérlési időtartam

kiszállítást követő 24 óra

gépeinket minden esetben házhozszállítással, kaució nélkül adjuk bérbe.

 

Bérleti díj Budapesten  

5950 Ft

6950 Ft

Bérleti díj Budapesttel határos települések

7950 Ft

8950Ft

Bérleti díj Pest megye 

7950Ft

8950Ft

 Bérleti díj Pest megye kívüli települések

7950Ft

+150Ft /km díj

 

8950 Ft

+150Ft /km díj

 

terkep-bp

Kiszállítás

Budapesten, Pest megye:

Ingyenes

Visszaszállítás Budapesten, Pest megye:

Ingyenes

 

Extra
48h

Bérlési időtartam

kiszállítást követő 48 óra

gépeinket minden esetben házhozszállítással, kaució nélkül adjuk bérbe.

 

 

Teli Akció!

24h -t meghaladóan a kölcsönzési díj

 

+2500Ft/nap

 

Bérleti díj Budapesten    12000 Ft  8450 Ft
Bérleti díj Budapesttel határos települések  16000 Ft  11450Ft
Bérleti díj Pest megye   16000 Ft  11450 Ft
 Bérleti díj Pest megye kívüli települések  

 

16000 Ft

+150Ft /km díj

11450 Ft

+150Ft /km díj

Elektromos 220v hőlégfúvó Kölcsönzési díja 1300Ft/nap-csak takarítógéppel  együtt kiadó!

Személyes átvételre nincs lehetőség, csak az általunk történő kiszállításra és visszaszállításra.

Kiszállítás: Minden nap  6-12 óráig, ill. ezen időszakon kívüli kiszállítás:
 Ha   s.o.s. kiszállítást szeretne : megrendelést követő 2 órán belül +4950 Ft felárral!
Ha pontos,kötött időpontban szeretné: elsőbbségi szállítással +3000Ft felárral!
                              Elszállítás: MINDENNAP 17-21 ÓRÁIG, VIDÉKEN 17-21 ÓRÁIG , 24 ÓRÁS BÉRLÉSNÉL MÁSNAP DÉLELŐTT 12 ÓRÁIG történik!Kérjük ezen időpontokat figyelembe venni!Igyekszünk mindenkihez lehetőség szerint ezen időtartamokon belül odaérni!

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS FELTÉTELE

1431079670743-contrato

 • Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.
  A bérleti szerződés feltételeit a bérbevétel előtt a Bérlő olvassa át.
 • A bérleti díjat a gép átadásakor, kell megfizetni! Gépeinkre garanciát vállalunk!
 • takarítógépet tiszta állapotban kérjük visszaadni, ellenkező esetben

  2000,- Ft tisztítási díj kerül felszámításra elszállításkor!

 • ha nem azonos a kiszállítási cím az elszállítási címmel:  minden esetben jelezni kell megrendeléskor –ebben az esetben+3500Ft felárat számolunk fel (csak Budapesten belül érvényes más címről való elhozatal !)
 • A gépeket kipróbált,sérülés mentes állapotban adjuk át.
 • Átvétel,szerződés kötés után a bérlő a bérelt eszközben bekövetkező károkért anyagi felelősséggel tartozik!
 • A tartozékok vagy a gép törése a bérlőt terheli, illetve nem üzemszerű használat esetén történt meghibásodásért a bérlő anyagi felelősséggel tartozik.melyet köteles helyszínen megfizetni meghibásodáskor (pl.törés,tartozékok törése, motor leégetése, ha pihentetés nélkül használják)
 • Tisztítógépek kölcsönzési feltételei dokumentum
 • Káresemény-árak dokumentum
Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép :

azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon! Ez esetben munkatársunk kicseréli Önnek a tisztítógépet egy másik hibátlanul működő gépre.

Nem tudunk olyat elfogadni, hogy meghibásodik a kibérelt takarító eszköz és azt nekünk nem jelzi időben csak amikor kollégánk vissza megy Önhöz a gépért!

Minden esetben a meghibásodást telefonon kell jelenteni!

Megértésüket köszönjük!

deliveryman-waving-driving-van-iso_prvw-TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS MENETE

 1. Ön eldönti,hogy mikorra szeretné bérelni takarítógépet
 2. Ön felhív minket a  megadott telefonszámon.
 3.  Tel:  06 20 437-0034
 4. Elmondja nekünk,hogy mit szeretne tisztítani
 5. Ajánlunk Önnek a feladathoz egy takarítógépet
 6. Egyeztetjük telefonon a feltételeket
 7. Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
  a gépek szállítjuk.
 8. Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.
 9. Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.
 10. Megérkezik kollégánk a géppel Önhöz
 11. A helyszínen a kollégánk beüzemeli és betanítja Önnek a gép használatát
 12. Elolvassa a szerződést,helyszínen kifizeti megrendelését
 13. Kollégánk a bérleti idő leteltével megköszöni Önnek,hogy cégünket választotta és elhozza Öntől a kitisztított takarítógépet
   

Bérlési feltételek, szükséges okmányok:

 • Az eszközök bérléséhez magánszemély esetén érvényes személyi igazolványra, lakcímkártyára van szükség, amelyek érvényességi idejének meg kell haladnia a bérlési idő végét.
 • Cég esetében 30 napnál nem régebbi cégkivonat bemutatására, a Cégkivonatban szereplő aláíró személy aláírási címpéldányára, személyének érvényes személyi igazolvány vagy érvényes fényképes igazolvánnyal történő azonosítására.

Személyi feltételek:

 • Bérlő lehet minden 18 év feletti, magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár,vagy Társaság, aki érvényes okmányokkal illetve adószámmal rendelkezik.
 Miért érdemes tőlünk bérelni a kárpittisztító gépet?
 • mert kényelmes, idő és költségtakarékos nem kell elmenni a gépért és visszavinni, dugóban ülni, cipekedni. Az Önnek legmegfelelőbb időpontban házhoz szállítjuk a kárpittisztító gépet, majd a kölcsönzési idő lejártával érte is megyünk
 • mert nem kérünk kauciót és kedvező áron kölcsönözhet pár órára, vagy akár hosszabb időre, hétvégén és ünnepnapokon is
 • mert segítünk a használatban: a helyszínen megmutatjuk a gép használatát, minden felmerülő kérdésre válaszolunk
 • mert tőlünk csak ipari takarítógépeket bérelhet, amiket akár egész nap használhat.
 • mert egy ipari kárpittisztító gép megvásárlása több száz-ezer forintba kerül: Egy-egy alkalom miatt teljesen felesleges lenne megvásárolni, ráadásul még tárolni is kellene valahol.
Kölcsönözzön kárpittisztítót!

Rendelje meg a kiválasztott takarítógépet most, kaució nélkül ,jó áron!

Hívjon minket most!

telefon_200

Most van szüksége a gépre?

Kollégánk ki is szállítja a takarítógépet  a munkanapokon,hétvégén ,(0-24 hívható),illetve be is mutatja a használatát.
 • Megrendelés esetén, kérjük a nyitvatartási időnket figyelembe venni!
  • Hétfőtől-péntekig: 7-20 óráig
  • Szombat-vasárnap: 9-20 óráig
  • Ünnep napokon is: van bérlésre lehetőség!!!

Rendelje meg most:

Kölcsönzéshez hívható telefonszámunk:

Tel.: 06 20 437-0034  

akcio

Tisztelt Ügyfelünk!
Ha tervbe van véve GÉPBÉRLÉS, akkor kérjük, hogy ne az utolsó pillanatban,  adja le a megrendelését,
hanem minél hamarabb,
KÉRJEN ELŐJEGYZÉST IPARI TAKARÍTÓ GÉPEINKRE!
 • Ha most adja le rendelését ,akkor “Őszi akcióban“-  500Ft kedvezményt adunk a gépbérlés árából!
 •  Nagytakarítási ajánlat
Érvényesség:2019. Okt20.–nov.30.
 
Béreljen Takarítógépeket Nagytakarításhoz !
Kedvező árak, kaució nélküli kiszállítás!  Gyors ajánlatunkban az Univerzális tisztító –1000Ft kedvezménnyel, mely tökéletes választás lakások alapos nagytakarításához.  Könnyítse meg dolgát, végezzen alapos nagytakarítást!
 Rendelje meg időben a szükséges gépeket.
 • Új lehetőség!

  Ózongenerátor bérlés  

 •    GARANTÁLTAN FERTŐTLENÍTÉS ÉS SZAGTALANÍT
   Egyszerűen – Gyorsan – Hatékonyan  
 

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés