szállodai matrac tisztítás

Szálláshelyek, Szállodák, Apartmanok, Panziók matracok szakszerű tisztítása

Napjainkban egyre inkább teret hódít fekvőhelyeink higiéniájának fontossága. Sokan szenvednek az allergiától, egyéb légúti problémáktól. A matracainkban élő házi por atka, és a vele járó különféle penészgombák, jelentősen leterhelik még az egészséges ember immunrendszerét is. Egyre nagyobb az igény a tiszta, higiénikus alvóhely iránt, mind a vendégek, mind a szállásadók részéről. Minden matrac kiemelt kockázatot rejt magában egészségügyi szempontból, ezért ahol gyakori az ágyat használók változása (pl. szálláshelyek) ott az egészségügyi törvény szerint is rendszeresen el kell végezni a matractisztítást, az ágybetétek baktériumoktól való mentesítését. Minden hotel velejárója, a por, a foltok és a szennyeződések, melyeket egyszerűen és könnyen, jól bevált módszerekkel el tudunk távolítani, de akadnak olyanok is melyeket csak látszólag vagy egyáltalán nem bírunk kiszedni a felületből. És egy szálloda megítélése a tisztaságán múlik, ha koszos szobában szállásoljuk el vendégeinket, biztosak lehetünk benne, hogy sem ő, sem ismerősei nem lesznek vendégeink.Erre a mindennapi problémára nyújtunk megoldást az ország valamennyi szállásadó helyének. 

Szolgáltatásunkkal szeretnénk elősegíteni, hogy Önök is színvonalas, a kor igényeinek megfelelő szálláshellyel várják vendégeiket.

Fontos, hogy szálláshelyeken az ágyak minél higiénikusabbak, allergén anyagoktól mentesek legyenek!

Miért érdemes minket választani:
– munkánkat a vendégek és a szálloda érdekeit figyelembe véve, a foglaltsághoz igazodva, gyorsan és észrevétlenül végezzük

  • két tisztítási technológiát kínálunk a atka,por és egyéb allergén anyagok mentesítésére.
1.    Száraz tisztítás Előnye:
–    nincs száradási idő
–    a szoba tisztítás után azonnal kiadható
–     kevés zajjal jár
–    nem igényel előkészületet
2. Nedves tisztítás

Előnye:
– gyors száradási idő
– vizelet és egyéb balesetekből származó szennyeződésekre kínálunk kiegészítő kezelést
– vegyszermentes tisztítószert használunk


– zárt technológiával dolgozunk, melynek köszönhetően semmilyen allergén nem juthat vissza a szobák levegőjébe, Vírus, gomba, baktérium mentesítés a tiszta, egészséges levegőért.
– minőségi tisztítást végzünk a matracok korától, vastagságától, szerkezetétől függetlenül
-Matractisztítási szolgáltatásunk színvonala összhangban áll a szállodák magas követelményeivel is.

-cégünk fontosnak tartja, hogy minden ügyfelének minőségi, széles szolgáltatási skálát biztosítson.

-Figyelembe vesszük a Szállodák kihasználtságát, rugalmasan, gyors és szakszerű kivitelezéssel a hét minden napján végezzük munkánkat.

Gondoljon ránk a kötelező matractisztítás megrendelésekor!

Amennyiben érdeklődik szolgáltatásunk iránt, vagy további kérdései vannak, forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeinken.

Hívható telefonszámunk: 06-20-437-00-34

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés