SZŐNYEGTISZTÍTÁS

Szőnyeg tisztítás gyorsan, precízen

       száraz granulátum vagy extraktciós technologiával

Válassz ajánlataink közül az igényeidnek megfelelően, vagy kérj tanácsot!

Abban egyet értünk, hogy a lakásban a leghasználtabb anyag a szőnyeg a kárpitok után, ráadásul a szennyeződés minden fajtájának ki van téve. Ezen járunk – kelünk minden nap, gyermekeink ezen játszanak, öntik ki az üdítőt vagy esznek és koszolják be a tiszta felületet. Porolódik, koszolódik, atkák lepik el stb.

Szőnyegtisztítás nem olyan könnyű mint amilyennek elsőre hangzik, tehát gondoskodnia kell arról, hogy azok újra tiszták legyenek!

7 index

  •  Buli után maradt pár folt ?
  • Nagy  a jövés- menés ?
  • Kis állatod sem teljesen szobatiszta még?
  • Szeretné, hogy minden csillogjon és villogjon az otthonában?
  • Már tervezi a szobafestést, tapétázást?
Akkor gondoljon a szőnyegeire is.Legyen tökéletes az összkép, legyenek foltmentesek, tiszták és illatosak a szőnyegei is!
Nagymamáink idejében hétvégenként  a porolók zajától volt hangos az utca, de erre a hosszadalmas folyamatra ma már nem biztos, hogy lenne ideje,türelme.
A porolós, vizes, mosószeres tisztítást bizony nem minden szőnyeg viseli el maradandó károsodás nélkül…!
A szőnyeget a mérete miatt sajnos a mosógépedben sem moshatja ki.
A folttisztás egy külön tudomány és nem biztos, hogy minden praktika beválik, ugyanis gyakran csak a folt lesz nagyobb és egyre rondább.
Ne bajlódjon ezzel !
 
 Bízza profikra, akik teljesen kitisztítják szőnyegét, kárpitját az utolsó atkáig. A folteltávolítás mellett fertőtlenítünk is…..

ATKAMENTESÍTÉS

2e5a8507862bb7f4e72336f6c7124f36

Ezt az eljárást évente szoktuk ajánlani, mivel a poratka vagy a lisztatka ( a két ismertebb fajta) rengeteg kárt okoz olykor észrevétlenül. Szinte láthatatlanok, viszont sok esetben ők felelősek a kialvatlanságért, és az allergiás tünetekért. Hosszútávon egészség károsító hatásúak. A hagyományos takarítás hasztalan ezeknek a kártevőknek sajnos. Az általunk végzett eljárásokkal teljes mértékben megszabadulhat ezektől a kellemetlen és kéretlen „vendégektől”

…..természetesen gyerekbarát anyagokkal dolgozunk. A munka végeztével szinte új kárpitot, szőnyeget kap kézhez, melyhez újszerű látvány is társul!
 Ön szőnyegeire is ráférne egy alapos tisztítás!Ne habozzon, vegye  igénybe ezt a szolgáltatást!

Ajánlatunkat minden esetben az Ön igényeinek megfelelően készítjük el!Korrekt árakkal dolgozunk, profi bánásmóddal.

Keressen minket bizalommal!

images4kkkkd

  s.o.s helyszíni szőnyeg   és padlótisztítási ajánlatunk

Azonnal szüksége lenne a szőnyegtisztításra?-munkanapokon vagy akár hétvégén –  hívását követően  pár órán belül –  elvégezzük a Padlószőnyeg, perzsaszőnyeg, shaggy szőnyeg, gyapjú szőnyegek minőségi  , szakszerű tisztítását.

  • Nagyon fontos megemlíteni, hogy járványok idején kiemelt jelentőségű a szőnyegeink és kárpitozott bútoraink tisztítása, mert az általunk használt tisztítószerek, nem csak 100% atkátlanító hatással rendelkeznek, de nagyon magas fertőtlenítő hatással bírnak, ami a jelenleg kialakult járványban óriási jelentőségű.

Tekintse meg Tavaszi akciós árlistánkat

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés