KÁRPITTISZTÍTÁS

Tiszta, foltmentes felületek profi kárpittisztítással!

kanape,matrac,fotel,karpitos szék ,ülőgarnitúra ,kárpitozott bútorok tisztítása minden  időben

Egy kanapét, matracot vagy ülőgarnitúrát az ember hosszú távra vásárol, évekre vagy akár évtizedekre is számol vele. Ha valami jó minőségű és ráadásul még meg is szeretjük, illik a szobába, nem is akarunk megválni tőle, vigyázunk rá, ápoljuk. Ám még így is bekövetkezhetnek olyan balesetek, amik nyomot hagynak a kárpiton. Profi kárpittisztítással azok a foltok is eltűnnek a kárpitról, amiket a hagyományos, házi takarítószerek nem képesek kihozni.

Rendelj kárpittisztítást, hogy újra szép le­gyen!

  • Kanapé, ágy ülőke, fotel, mind napi szinten használt bútordarab. Ahogy ruháink, úgy ezek a dolgok is ugyan úgy koszolódnak, sőt…Fontos hogy a tisztítás szakértelemmel legyen elvégezve, így hatásos és tiszta munkát kapunk, plusz a bútor is épségben tovább maradhat használatban. Tisztítás, folteltávolítás, atkamentesítés, fertőtlenítés, mind olyan kifejezés ami napi szinten előkerülhet mint probléma

Allergia és a kárpittisztítás

Mivel a szabadidőnk nagy részét a kanapén, matracon töltjük, rengeteg lehetőséget teremtünk az allergiát okozó atkáknak, hogy bejussanak szervezetünkbe. A poratka és az általa termelt ürülék olyan allergén, ami nem csak a légúti- és asztmatikus betegségben szenvedő embereknek szerez kellemetlen órákat, hanem akár Önnek és családjának is! Tisztíttassa ki kanapéját évente és ezzel segít megőrizni a kárpitja tisztaságát és eltüntetheti az egészségre ártalmas atkákat is.

Kanapé tisztítás és egyéb kárpitozott bútorok tisztítása

     száraz technológiával: Vegyszer és allergén mentes eljárás, anyag használat után nincs kipárolgási idő . Újrahasznosított, alkoholbázisú celluloid granulátum technológiával történik a tisztítás. Így emberre, állatra, környezetre nem ártalmas.

Ajánljuk szolgáltatásunkat olyan emberek számára is, akik nem csak magáért a tisztaságért, látványáért rendelik meg munkánkat, hanem estlegesen allergiások házi porra, poratkára és annak ürülékére, pollenekre, valamint egyéb légúti betegségekben szenvednek. Tisztítás  UTÁN A FELÜLET EGYBŐL HASZNÁLHATÓ!

   vegyszer/vizes,technológiával: A kárpittisztítást modern extrakcios géppel végezzük. A technológia lényege, hogy egy nagy teljesítményű pumpa két fúvókán keresztül bele permetezi a vegyszert a szövetbe, és közvetlenül utána a két szivattyú motorral rendelkező gép ki is szívja azt. Így elkerüljük a kárpit eláztatását. A vegyszeres kezelés után ugyanezzel a technológiával átöblítjük a kárpitot, hogy semmi vegyszer illetve szennyeződés ne maradjon benne. Ezután kiszívjuk a maradék vizet, hogy a kárpit tisztítása után minél hamarabb használhassa bútorát. Egy-két óra helyben történő kigőzölgés és száradás után, por-, szennyeződés-, poratka- és baktériummentesen kapja vissza a fotelt, ülőgarnitúrát és bármely, lakásában található kárpitos bútorát. Nem kell huzatot cserélnie és a nem kell a kedvenc fotel, kanapé, ágybetét, matrac, ülőgarnitúra szállításával bajlódnia, már a helyszínen, rögtön a tisztítást követően meggyőződhet a technológia és munkánk eredményességéről.

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen legalább évente egyszer kárpittisztítást bútoraihoz! A rendszeres használat, az egymás után sorakozó évek a kárpitot sem hagyják érintetlenül. A szertelen háziállatok, a felfedezésre induló kisbabák, a játék hevében figyelmetlen gyerekek vagy csak egy nassolással egybekötött filmnézés is okozhat igazán makacs foltokat.

Ne essen kétségbe, helyette inkább keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat kárpittisztításhoz!

 Válassza a kényelmes, helyszíni- Bio vagy normál kárpittisztítást!

Hatásos, és hosszan tartó tisztítást szeretne? Bio vagy normál kárpittisztítás atka mentesítéssel, fertőtlenítéssel egybekötve végezzük.

MELYIK HATÉKONYABB?

Mind kettő hatékony!  bio tisztítás mellett szól, hogy 98%-ban biológiailag teljesen lebomló növényi anyagokból gyártott tisztító szer.

Miben tudunk Önnek segíteni?
(weboldalunkon található kárpittisztítási szolgáltatásunk):

Bio kárpit-matrac tisztításHázhoz megy a profi BIO KÁRPITTISZTÍTÁS

minden évszakban Otthonából Eltüntetjük a nem kívánt foltokat, Megszüntetjük a kellemetlen szagokat bio tisztítószerrel.

Matrac tisztításMatractisztítás, hogy fekhelye is patyolat tiszta és biztonságos legyen!

Babakocsi -gyerekülés tisztítása– Bio vagy normál Kárpittisztítás gyors határidővel, maximális gondoskodással. Budapest egész területén akár ingyenes kiszállással tisztítjuk ki babakocsiját, gyerekülését az Ön Otthonában néhány óra alatt.

Ózonos szagtalanítás -van lehetőség speciális, szagmentesítő, fertőtlenítő eljárásunkat is igénybe venni.

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek elvégezni ezeket a kényes feladatokat!

Munkatársunk felkeresi Önt otthonában   és elvégzi a kárpittisztítást ragyogó eredménnyel. Profi eljárással, legjobb minőségű tisztítószerekkel és korrekt árainkkal. Munkánk után egy friss, üde bútordarabot hagyunk magunk után, és remélhetőleg elégedett megrendelőt is.

sürgős esetekben -helyszíni kárpittisztítás 0-24

Azonnal szüksége lenne kárpittisztításra?  – munkanapokon vagy akár hétvégén – hívását követően pár órán belül – elvégezzük a fotelek, ülőgarnitúrák, kanapék, heverők, és franciaágyak – szakszerű tisztítását kedvező áron.

Tekintse meg Õszi akciós árlistánkat!

Autójából, irodájából, otthonából, étterméből, munkahelyéről eltüntetjük a nem kívánt foltokat, megszüntetjük a kellemetlen szagokat.

Minden szövet és bőr kárpit tisztítása + ingyenes kiszállással

                     25.000 Ft értékű megrendelés felett!

                       – 10 %  ÁRENGEDMÉNY december VÉGÉIG!
AJÁNDÉK!
KÁRPITTISZTÍTÁSI MEGRENDELÉS MELLÉ 20 PERC ÓZON FERTŐTLENÍTÉST ADUNK AJÁNDÉKBA!
Ha már többször  volt ügyfelünk,mi értékeljük hűségét!
                           Hűség  kedvezmény:– 2500Ft a tisztítás árából!

További kérdések merültek fel Önben? Készséggel megválaszoljuk! Keressen minket, akár már ma!

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés