KÁRPITTISZTÍTÁS

Tiszta, foltmentes felületek profi kárpittisztítással!

kanapè,matrac,fotel,karpitos szék ,ülőgarnitúra ,kárpitozott bútorok tisztítása minden  időben

IMG_0815.png

Egy kanapét, matracot vagy ülőgarnitúrát az ember hosszú távra vásárol, évekre vagy akár évtizedekre is számol vele. Ha valami jó minőségű és ráadásul még meg is szeretjük, illik a szobába, nem is akarunk megválni tőle, vigyázunk rá, ápoljuk. Ám még így is bekövetkezhetnek olyan balesetek, amik nyomot hagynak a kárpiton. Profi kárpittisztítással azok a foltok is eltűnnek a kárpitról, amiket a hagyományos, házi takarítószerek nem képesek kihozni.

ÁM AMI ÖSSZEKOSZOLÓDHAT, AZ ÖSSZE IS FOG…

Hiába vigyázunk nagyon a kárpitjainkra, előbb vagy utóbb mindenképpen össze fognak koszolódni. Bármikor történhet véletlen baleset, és ennek esélye csak nő, ha szeretünk vendégeket hívni, ha vannak gyerekeink vagy kisállataink.

Kiborult? Ráfröccsent? Összekenték a gyerekek? Vagy csak egyszerűen elkoszolódott? A piacon található takarító gépekkel és takarító szerekkel való próbálkozás nem jelent valódi megoldást a fenti kérdésekre. A folt vagy szennyeződés halványabb lesz, a körülötte lévő terület valamivel tisztább, összességében egy több árnyalatban pompázó, de foltos kárpitozott terület lesz az eredmény. Mi valós, minőségi megoldást javasolunk Önnek!

         Első a kényelem

Célunk, hogy egészségesebb környezetet teremtsünk otthonában. Különleges,technológiánk alkalmazásával már a hideg, téli időszakban sem kell aggódnia – Felejtse el a hosszú száradási időt! A szálak mélyére hatolunk, hogy ott semlegesíthessük az allergéneket, poratkákat, atkaürüléket és minden makacs szennyeződést. 

Szolgáltatásaink között megtalálható a száraz kárpittisztítás, “hagyományos” kárpittisztítás, szőnyegtisztítás, kanapétisztítás, matractisztítás, valamint az ózonos fertőtlenítés, szagtalanítás is.

Hívjon most, ha már rá sem bír nézni a kanapéjára!

IMG_0816.png

Rendelj kárpittisztítást, hogy újra tiszta le­gyen!

Kanapé, ágy ülőke, fotel, mind napi szinten használt bútordarab. Ahogy ruháink, úgy ezek a dolgok is ugyan úgy koszolódnak, sőt…Fontos hogy a tisztítás szakértelemmel legyen elvégezve, így hatásos és tiszta munkát kapunk, plusz a bútor is épségben tovább maradhat használatban. Tisztítás, folteltávolítás, atkamentesítés, fertőtlenítés, mind olyan kifejezés ami napi szinten előkerülhet mint probléma

                     Ami a legfontosabb

Fókuszban az egészség

A koszolódott, foltos kanapé, szőnyeg nem csak a lakás összképét rontja, de egészségére is káros hatással lehet. Amennyiben allergiás, vagy asztmás beteg van a családban, a tisztítást célszerű minél sűrűbben elvégezni, hiszen az atkák és porszemek könnyedén megtapadnak a textíliák legmélyebb rétegeiben is. Szakképzett munkatársaink a legmakacsabb szennyeződésekkel és foltokkal is megbirkóznak. Nem kell méregdrága vegyszerekre és gépekre költenie! Ózonos fertőtlenítéssel a környezet akár újszülöttek számára is megfelelő tisztaságúvá válik. Kisállattartóknak is tökéletes megoldást nyújtunk szolgáltatásainkkal.

               Allergia és a kárpittisztítás

Mivel a szabadidőnk nagy részét a kanapén, matracon töltjük, rengeteg lehetőséget teremtünk az allergiát okozó atkáknak, hogy bejussanak szervezetünkbe. A poratka és az általa termelt ürülék olyan allergén, ami nem csak a légúti- és asztmatikus betegségben szenvedő embereknek szerez kellemetlen órákat, hanem akár Önnek és családjának is! Tisztíttassa ki kanapéját évente és ezzel segít megőrizni a kárpitja tisztaságát és eltüntetheti az egészségre ártalmas atkákat is.

IMG_0818.png

Miben tudunk segíteni?

Ha tiszta kárpitot szeretne…
Elvisszük otthonába professzionális tisztítási szolgáltatásainkat!

cleasdnso.png

Kárpittisztítás

Megmentjük foltos, régi garnitúráját! Házhoz megy a profi Kárpittisztítás.

Minden évszakban .Otthonából Eltüntetjük a nem kívánt foltokat, Megszüntetjük a kellemetlen szagokat . Igény esetén az Ön otthonában szakszerűen megtisztítjuk padlószőnyegét, ülőgarnitúráját. Speciális illatosított ipari környezetbarát tisztítószerekkel dolgozunk, melyek kitűnő hatékonysággal tüntetik el a foltokat a kárpittisztítás során.

bubble.png

.

Matracok, fekhelyek tisztítása

Matractisztítás, hogy fekhelye is patyolat tiszta és biztonságos legyen.

Matracok, ágyak, ágybetétek tisztítása és atkamentesítése az Ön otthonában permet extrakcios tisztítással!

stroller.png

Babakocsi-gyerekülés

Babakocsi-gyerekülés tisztítása

Bió vagy normál Kárpittisztítás gyors határidővel, maximális gondoskodással. Budapest egész területén akár ingyenes kiszállással tisztítjuk ki babakocsiját, gyerekülését az Ön Otthonában néhány óra alatt. Maszatos nyomok a babakocsin? Foltos, morzsás gyerekülés az autóban? Védje meg gyermekét a láthatatlan veszélyektől!

ozone.png

Ózonos szagtalanítás

Van lehetőség speciális, szagmentesítő, fertőtlenítő eljárásunkat is igénybe venni. Minden baktériumot, vírust és penészgombát száműzne? Az ózonos fertőtlenítés garantáltan elpusztítja őket, a kellemetlen szagokkal együtt!

Mi azért vagyunk, hogy segítsünk Önnek elvégezni ezeket a kényes feladatokat!

Munkatársunk felkeresi Önt otthonában   és elvégzi a kárpittisztítást ragyogó eredménnyel. Profi eljárással, legjobb minőségű tisztítószerekkel és korrekt árainkkal. Munkánk után egy friss, üde bútordarabot hagyunk magunk után, és remélhetőleg elégedett megrendelőt is.

IMG_0812.png

Forduljon hozzánk bizalommal, és rendeljen legalább évente egyszer kárpittisztítást bútoraihoz! A rendszeres használat, az egymás után sorakozó évek a kárpitot sem hagyják érintetlenül. A szertelen háziállatok, a felfedezésre induló kisbabák, a játék hevében figyelmetlen gyerekek vagy csak egy nassolással egybekötött filmnézés is okozhat igazán makacs foltokat.

Ne essen kétségbe, helyette inkább keressen fel minket megadott elérhetőségeinken, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat kárpittisztításhoz!

 Válassza a kényelmes, helyszíni- Bio vagy normál kárpittisztítást!

Hatásos, és hosszan tartó tisztítást szeretne? Bio vagy normál kárpittisztítás atka mentesítéssel, fertőtlenítéssel egybekötve végezzük

bio.png

Örömmel vesszük, ha kapcsolatba lép velünk

 Azonnal szüksége lenne kárpittisztításra? – munkanapokon vagy akár hétvégén – hívását követően pár órán belül – elvégezzük a fotelek, ülőgarnitúrák, kanapék, heverők, és franciaágyak – szakszerű tisztítását kedvező áron.

dry.png

             Ha már többször  volt ügyfelünk,mi értékeljük hűségét!
                      Hűség  kedvezmény:– 2500Ft a tisztítás árából!

További kérdések merültek fel Önben? Készséggel megválaszoljuk! Keressen minket, akár már ma!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

              Telefonszám: +36 20 4370034

                                           0-24 – A hét minden napján!
Tekintse meg akciós árlistánkat!

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés