GY.I.K.

hck2Csak az esti órákban vagyok otthon. Akkor is tudnak jönni?

Igen, kérem időpontért hívjon minket telefonon!

06 20 437-0034
imageséHogyan zajlik a kárpittisztítás folyamata?

A kapcsolatfelvétel során egyeztetünk Önnel egy megfelelő időpontot.A megbeszélt időpontra pontosan megérkezünk.Ha szükséges, szabaddá tesszük a tisztítandó felületeket. (Pl. szőnyeg, padlószőnyeg)Alaposan kiporszívózzuk a tisztítandó felületet.Mélytisztító eljárással gyakorlatilag átmossuk a kárpitot, eljutva a legmélyebb rétegekben megbúvó poratkákig, baktériumokig és egyéb szennyeződésekig.A feloldott szennyeződéseket eltávolítjuk a kárpitból a speciálisan erre kifejlesztett, nagy szívóerővel rendelkező kárpittisztító géppel.Pár óra száradási időt követően Ön birtokba veheti újjávarázsolt bútorait, matracait.

imagesfffffwwwMatractisztítás: Milyen gyakran szükséges ?

 Cégünk a matractisztítás részeként vállalja nem csak a matrac általános tisztítását, hanem az atkamentesítést is. Ezt az eljárást célszerű min. évente egyszer elvégezni, így minimálisra csökkenthetjük a velünk élő hívatlan vendégek számát.

 Mit kell biztosítania az ügyfélnek a kárpittisztításhoz?

A kárpittisztításhoz nincs egyébre szükség mint vízre, áramra és mellékhelyiségre, ahová a szennyvizet kiönthetjük. Nyáron, ha az idő engedi és az ügyfél meg tudja oldani, előfordul, hogy a szabadban dolgozunk, udvar, erkély. Ez csak jó idő esetén választható lehetőség. Hidegben és esőben nem dolgozunk a szabadban!!

Mennyibe kerül a kárpittisztítás?

 Aktuális áraink az árlistában megtalálhatóak. Nagyobb megrendelésnél vagy rendszeres takarításnál egyedi kedvezményes árat tudunk biztosítani.

 Létezik Bio kárpittisztítás?

Igen, egy  bio minősítésű, 98%-ban,gyorsan lebomló alaptisztítószert használunk.

Mennyi időt vesz igénybe a szőnyegek, és a bútorkárpitok helyben végzett tisztítása?

A szőnyegek tisztítása ha egy 6 nm-es szőnyeget veszünk az 30-60 percet vesz igénybe, ez függ attól hogy mennyire koszos-foltos. A kárpittisztítás egy 4 személyes ülőgarnitúránál 1.5-2 óra, a száradási ideje 3-8 óra. A matracok tisztítása egy óráig tart. A matracok és ülőgarnitúrák tisztítását a délelőtti órákban javasoljuk, hogy este már a saját ágyában aludhasson.

 

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés