FÓkuszban az egĖszsėg

A tiszta otthon ,kényelem mellett   fokuszban az Egeszsèg kompromisszumok nélkül.. premium minosegu termékekket kínálunk család minden tagja szamara
Táplálék kiegészítők, személyi higiéniás termékek, szépségápolási cikkek kismamáknak és gyermekeknek!

A cég termékei biztonsággal használhatók a kismamák és gyermekek számára is. Ebben az időszakban fokozottan szükséges a vitamin és ásványi anyag utánpótlás.

Termékekkel érted!

Mi az ami fontos neked?

Ha táplálékkiegészítőről van szó, akkor csakis a prémium minőség jöhet szóba!

Az utód életének első szakaszát az anya testében éli le. A magzat fejlődése óriási igényeket támaszt az anyai szervezettel szemben, sőt az anya szervezetének rovására is kielégíti a maga szükségleteit. Bizonyos betegségek kezelése, szemmel tartása különös figyelmet érdemel a terhesség folyamán: például a szív-, máj- és vesebetegségek, a cukorbetegség.

Ajánlott táplálék kiegészítők a gyermek várás időszakára

Forever Calcium kálcium utánpótlás

Gin-Chia immunrendszer erősítő

Forever Garlic-Thyme kakukkfűvet és fokhagymát tartalmaz illó olajok nélkül , immunerősítő

Forever Echinacea Supreme Kasvirág immunrendszer erősitő a megfázás időszakára kiválló

Forever Active Probiotic bélflóra

Forever B12 Plus Folsavval magzatvédő

A Beta CarE A és E vitamin utánpótlás

Nature Min ásványi anyagok

Arctic-Sea Super Omega-3 Omega 3-t, Omega 9- t és olajsavakat tartalmaz, tökéletes étrendkiegészítő

Forever Royal Jelly fehérje, vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak

Forever Bee Honey méz kálciummal, foszforral,vitamin bomba

Az újszülött részére:

Hasgörcs esetén: ALOE ACTIVATOR 100%-os tisztaságú, vagy a natur gél szűrt levéből szemcseppentővel

Szájpenész esetén: ALOE ACTIVATOR-os ecsetelés

 Fürdetéshez ALOE SZAPPAN ( nem okoz kiszáradást és ekcémát!)

Csecsemők számára Aloe Natúr gél immunrendszer erősítő

Aloe Blossom Herbal Tea finom fahéj ízű gyógynövény tea

Forever Kids Multivitamin rágótabletta porítva

Forever Brigh Tooth gél kíméletes a tejfogakhoz is, fluorid mentes

Activátor fájdalom enyhítése, gyulladáscsökkentő

Aloe Lips a gyermekek számára is megfelelő ajakír, a csípésekre is kiválóan alkalmas, kellemes illattal méhviaszt tartalmaz

Aloe Vera Gelly sebekre

Aloe Lotion bőrápolás, popsira

Immunerősítés óvodásoknak és iskolásoknak

Közeleg az újabb tanév. Ideje jobban odafigyelni a gyermekek immunrendszerének támogatására. Mit tehet egy szülő ennek érdekében?

Sokan teszik fel a kérdést a nyár utolsó hónapjában: „Hogyan tudnám erősíteni gyermekem immunrendszerét az ovi/iskolakezdés előtt?”

A kérdésre válaszolva az alábbiakban olyan tanácsokat gyűjtöttünk össze, amelyeket jó szívvel ajánlunk minden kisgyermekes szülőnek, aki támogatni szeretné gyermeke immunrendszerét a közelgő tanévkezdés előtt.

Imminrendszer erősítése 50 ev felett

Az immunrendszer erősítése szempontjából – különösen már 50 éves kor felett – elengedhetetlen a pótlás, hiszen bizonyos vitaminokból és ásványi anyagokból már szervezetünk némi többletet igényel. Ugyanis ilyen korra már a csontok, porcok is kopásnak indulnak, a szervezet kalcium szükséglete is magasabb, ahogy a cinkből, magnéziumból is érdemes már többet bevinnünk, hogyha szeretnénk megőrizni fiatalos lendületünket, jó közérzetünket, és kielégítő alvásunkat. Természetesen egy igen komoly és személyre szabott téma a vitaminpótlás kérdésköre, mi most azonban mégis igyekeztünk általánosságban összegyűjteni azt a néhány vitamint és nyomelemet, amelyekre különösen érdemes odafigyelnünk 50 felett!

Vitamin kiegészítésre természetesen mindannyiunknak szüksége van – akár fiatalabbak, akár idősebbek vagyunk. Hiszen a mai felgyorsult élettempó, a jelenlegi egészségügyi helyzet is megkívánja immunrendszerünk és szervezetünk plusz támogatását. Nem beszélve arról, hogy valamint korunk élelmiszereiben is sajnos már jóval kevesebb vitamin és tápanyag található, mint anno, régen. Ez tehát azt jelenti – különösen, ha nagyvárosban élünk, sokat dolgozunk, korán kelünk, lótunk-futunk, keveset pihenünk, és mindemellett még rendszeresen sportolunk is – akkor pláne elengedhetetlen legalább egy komplex, jó minőségű, kiváló felszívódása vitaminkészítmény a számunkra. 

Természetesen a helyes vitaminpótláshoz fontos meghatározni nemünket, testtömegünket és életkorunkat.  Hiszen – ha a személyre szabott vizsgálatokat nem is végeztetjük el, hogy történetesen a mi szervezetünkből esetlegesen mi hiányzik, mit kellene megtámogatnunk – akkor is, ez a három alappillér már egy jó támpontot adhat számunkra, hogy mely vitaminok és ásványi anyagok többletbeviteléről érdemes gondoskodnunk. 

Jó tudni, hogy ha már 50 év felett vagyunk (vagy szüleinknek, idősebb szeretteinknek keresünk vitaminpótlást) akkor mely vitaminokat, ásványi anyagokat érdemes pótolni? 

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI?

Beszéljünk, hívjon ha felkeltettem az érdeklődését és segítek!

Vásároljon ezen a linken keresztül, csatlakozzon még ma! Személyszabott tanácsadásért keressen elérhetőségeimen!

Kárpit-szőnyeg-bió tisztítás felsőfokon,gépbérlés